Stephanie Smith

17.02.2014 17:48

1. Jméno, příjmení: Stephanie Smith (pro přátele Stef)

2. Věk: 17 let

3. Pohlaví: holka

4. Povaha: občas/vždy pořádně úchylná, na jednu stranu je milá(ale, když má špatnou náladu dokáže to dát všem v okolí pořádně najevo), hůř se seznamuje,  bláznivá, nezkazí žádnou legraci a vždy dokáže zabavit přátele svými geniálními trapasy, nemá žádnou představivost a nápadů moc nemívá, no když už jí něco napadne tak to stojí zato, je spíše plachá, ale pokud je mezi známými dokáže to pořádně roztočit, v nečekaných událostech si počíná docela dobře (většinou)… ale na stranu druhou pokud jí ublížíte nebo minimálně naštvete dokáže být pěkná mrcha, která pro pomstu udělá cokoliv, bez ohledu na následky.

5. Minulost: Když jí bylo 15 její rodiče byli zavražděni, byla to pro ni velká rána, dokonce se kvůli tomu málem podřezala. Policie vraha jejich rodičů nikdy nevypátrala, a proto se rozhodla zkusit to sama, bohužel se jí to zatím nepodařilo. Na tuto událost svádí I horší stránku její povahy.

6. Přítomnost: Po smrti rodičů jí zůstal jenom její bratr a babička, která žila na venkově. S bratrem se za ní přestěhovali, bohužel babička o rok později zemřela. A tak zůstali sami ve starém, strašidelném domě. Peněz moc nemají, tak se živí jak se dá (hlavně krádežemi).

7. Vztahy: starší bratr Daniel

8. Postava má ráda: hudbu, pejsky, pizzu, všechny druhy bonbonu, tanec, party, ponocování, sledování seriálů

9. Postava nesnáší: hmyz, obzvlášť pavouky (když nějakého vidí, začne křičet a utíká se schovat do sklepa, kde, s jejím štěstím, narazí na další), králíky (má z nich deprese), barbie

11. xxx

12. Schopnosti: ovládá zvířata

 

10. 

Diskusní téma: Stephanie Smith

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek