Smrt... - Přepadovka ve škole? Naserte si lidičky!

05.09.2012 20:09

Takže, dostala jsem se na PC až večer, a mám zlozvyk prostě si najet na přidávání článků, a psát to, co mi přijde do hlavy. Taky jsem si všimla, že mě zase otravuje mé vnitřní já! *to je husa co?* a hned mi dělá ostudu :D Ano, jako obvykle trpím samomluvou :D Takže, jelikož je zejtra škola, a máme -bohužel- i fyziku (nwm jestli to píšu správně, nejsem gramatik :D ) Jsem zvědavá, jestli zase budeme mít na Fýzu tu stařešinu, *je zase mimo*  otravná babka (poprvé doufám, že nečte tenhle blog :D ) Tákže, konec zdržování, jdu psát jak bylo v "Dračím doupěti" :D

 

Smrt...

Strašidelná, ale magická....

Všechny zajímá, co se děje po posmrtném životě...

Všechny...

 

Kapitola III.

"On se vrátil?!" zařvala teta Jane když ji Tsuki, převyprávěla noční dobrodružství. Pouze kývne. Až její teta prokleje všechny svaté, snad ji dá konečně nějakou mast. Po chvíli si škrábance její teta konečně všimla.

"To ti udělal ten hajzl?" zeptala se s mírným zamračením v obličejí. Bylo jasně vidět že je naštvaná. Každý věděl, že Neko je Janenin exmanžel. Vyspal se s ní, udělal jí děti, vzali se, a tím pádem všechen majetek, spadal i pod jeho kontrolu. A jelikož klan Urufu byl velmi bohatý, tak bylo jasné co Neko chce. Ale nikdo se to neodvážil slepé tetě ani naznačit. (pozn. autora: Když se její teta naštve, dokáže být stejně nebezpečná jako Tsunade) Kývne. Poté zazněla ta tolik očekávaná slova.

"Pojď sem, já ti to vyléčím" vzdychne odevzdaně teta, a ona ji s knedlíkem v krku následovala. Přemýšlela, jak vysvětlí spolužákům to oko. Sice se rozhodla že si na něj načeše vlasy, ale její spolužáci jsou zvědaví. Možná až moc. 

 

O 3 hodiny později:

 

"Dobře, máš to vyléčený. O to oko jsi bohužel přišla, takže až tě spolužáci donutí ho tevřít, bude to moc nehezký pohled" řekne unavená teta, která ji celé tři hodiny léčila.

"Můžeš už jít," řekne její teta, ale když je Tsuki u dveří, teta ji zarazí, "A Tsuki," řekne a otočí se jejím směrem, "buď opatrná. Víš že Neko, může zaútočit kdy chce, a kde chce" pouze kývne. Nepotřebuje aby ji teta poučovala. Zabila už tisíce lidí. A Neko nebude výjimka! Zavřela dveře a šla domů s novým účesem. Teta i přes její věk, byla velmi moderní. Udělala ji patku přes levé oko (podobnou jako má Deidara, má ale rozpuštěné vlasy), aby zakrylo škrábanec. Příští týden by měla odjet do Japonska, pokud se nevyskytnou potíže. Ale zítra musí jít do školy. Snad to nějak vydrží.

 

Jelikož se v úterý, ve středu, ani ve čtvrtek nic nedělo, přesuneme se na páteční školní den. Přesně 3 dny před odjezdem:

 

Když přišla do třídy, všechny pohledy se na ni stočily, a ve třídě nastalo hrobové ticho. Přelétla třídu očima a zasedla si do své lavice. Takhle se na ni dívali od úterka, kdy si zapoměla umýt tenisky. Kluci totiž rádi berou holkám věci, a když objevili na jejjích botách krev, začaly ve škole kolovat různé zvěsti. Jednu z nich zaslechla když byla na záchodě. Daly si tam sraz drbny. Povídaly cosi o tom, že ty vraždy má na svědomí ona. A že když na ni promluvíš, skončíš špatně. Tyhle informace ji strašně ranily. Jedna z těch drben byla totiž její kamarádka. Měla co dělat, aby se na ni nevrhla, a nezačala na ni křičet. Jenže tohle už nevydržela. Zbytek přestávky proseděla na záchodě, kde brečela. Když přišla na hodinu, něco bylo špatně. Stáli tam nějací chlapi s bouchačkama a dýkama které jim čouhaly z bund. Učitelka si asi ničeho nevšimla, dokud si nevšimli Tsuki, a nevytáhli bouchačky.
"Všichni ani hnout! Kdo se pohne, tomu vystřelím mozek z hlavy!" jako na povel všichni dali ruce nad hlavu. Pouze Tsuki se chovala úplně normálně. Bylo vidět že to jsou amatéři, obyčejní zloději, nebo teroristi, kteří o ni nemají ani tucha. Šla klidným krokem k lavici kde si položila tašku, a nachystala věco na následující hodinu. 
"Všichni ke zdi!" zařval druhý maník s bouchačkou, a kývl hlavou na druhou stranu třídy, co nejdál ode dveří. Všichni se tam přesunuli, samozřejmě kromě Tsuki. Kvůli amatérům přece neklesne její úroveň. 

"Jsi hluchá holka?! Ke zdi!" křikne ten stejný chlápek, a namíří na ni bouchačku. Tsuki na vteřinku zvedne zrak od knihy kterou si mezitím vytáhla, ale hned ho zas sklopí.

"Jdi s tím do prdele" řekne klidně, a dál si čte, zatímco ostatní ze třídy na ni koukaj jako na zjevení.

"Řekl jsem, všichni ke zdi" řekne tišeji, propalujíc ji pohledem.

"A já řekla, jdi s tím do prdele" stiší taky hlas Tsuki, a propaluje ho vražedným pohledem, jako kdyby hráli hru Kdo mrkne, ten prohraje.

"Ke zdi" řekne muž co nejtišeji.

"Ani...ve snu" řekne ještě tišeji, a ostatní se na to divadýlko koukají se zatajeným dechem. Muž přešel k Tsukině lavici, a přiložil ji hlaveň vzduchovky na spánek.

"Hned" zašeptá.

"Naser si" řekne co nejtišeji Tsuki.

Diskusní téma: Smrt...

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek