Naruťáci u nás - Postavy + Recenze

08.10.2012 16:44

Ahojky, tak jsem tady s novou povídkou Naruťáci u nás! První kapitolu mám v plánu vložit ještě dnes :-)) Obrázky najít, to bylo něco....

 

Recenze:

Jáj, nic mě nenapadá. Osm kamarádek, Mishell, Will, Hitomi, Sindy, Sára, Týna, Sofie, Stefani, se jednoho dne rozhodnou dívat na Shippuuden, když v tom se stane něco nečekaného. Zblázní se?

 

Postavy:

 

Mishell:

Mishell je arogantní dívka s peprnou minlostí. Jednou ji našli před nemocnicí s mnoha škrábanci které byly pro díte tehdy jejího věku smrtelné. Příčina se nikdy nezjistila, a ona přežila. Je moc drzá. Současně jí je třináct a žije v Brně. Kvůli její minulosti se s ní nechtěl nikdo bavit dokud nepotkala Sofii, Sáru, Stefany, Will, Týnu, Hitomi a Sindii, které měly skoro stejný případ. Všechny byly adoptované a všechny byly nalezeny na pokraji života. Od té doby co se s nimi skamarádila jsou nerozlučná osmička a přemýšlejí o založení kapely, kde má být Mishell zpěvačka. Má doma vlastního vlka Tesáka který byl nalezen s ní. Byla adoptována do rodiny Jacka, Reneé a šestnáctiletého kluka Joshe.

 

Sára:

Sára je růžovláska s rovnými velmi dlouhými vlasy. Narozdíl od Mishell neměla s kamarádstvím tak velký problém jako ona, ale to jen díky svým vlasům, které jí záviděla každá holka ve třídě. Všem lidem říkala že si vlasy barví, aby nebyla odstrkována. Jí samé je záhadou proč je má odmalička růžové. Když ji našli před domem, seděl ji na rameni kolibřík, který se od ní nechtěl hnout. Tak jí ho její adoptivní rodiče nechali jako domácího mazlíčka. Nevlastní máma se jmenuje Rebecca a otec John. Má nevlastní mladší sestřičku Sashu. Ráda hraje na baskytaru, proto má být spolu se Sindií baskytarystkou.

 

Will:

Will je asi nejmoudřejší dívka z party. Dokáže poradit a nezkazí žádnou zábavu. I přesto holky neměly to štěstí ji zahlídnout se smát. Většinou to byl spíš úšklebek nebo  zlomyslný úsměv. Má pevné nervy. Za celý život vybuchla vzteky jenom dvakrát. poprvé když jí bylo osm a podruhé... To se dočtete. Hraje dobře na bicí. Byla adoptována do rodiny Mikea a Vanessy. Baví ji sport a ráda poslouchá hudbu. Když ji nalezli, seděl u ní orel. Nedostali ho pryč takže teď je její domácí mazlíček.

 

Hitomi:

 Hitomi je stydlivá dívka se zvláštními bílými vlasy. Kdybyste to brali povahově, byla by dvojče Hinaty. Mluví jen tehdy když musí, ale narozdíl od Hinaty když mluví, tak nekoktá. Možná je trochu rozhodnější než ta Hinata. I přes její stydlivost má pevnou vůli a nádherný hlas. Ve škole nedostala nikdy horší známku než trojku. Její rodiče milují kočkovité šelmy. Proto má povoleno, zvlášť když její otec je ochránce zvířat a přírody a matka pracuje v ZOO, mít doma bílou tygřici Sissy.

 

Týna:

 Týna moc ráda zpívá. Taky ona přišla s nápadem založit si kapelu. Její oblíbená Shippuuden postava je Hidan. Doma chová hada. Jak ho našla si domyslíte snad z předchozch ;) Byla adoptována do rodiny Jamese a Lucy.

 

Sindy:

 Sindy je drzá, arogantní, šílená holka co miluje srandu. Jen kdyby ji ta sranda nepřiváděla do průšvihů. Je jako čertík v krabičce. Na první pohled neškodná, ale uvnitř... Ve své adoptivní rodině má nevlastní sestru Courtney, která je o tři roky starší. Miluje hraní na baskytaru. Je adoptována do rody Jessie a Ricka. Doma chová ještěrku.

 

 Sofie a Stefany:

 Sofie (vlevo) a Stefany (vpravo) jsou dvojčata. Stefany je jenom o sedm minut starší a chodí na jinou školu než Sofie. Sofie si často přividělává na diskotékách jako DJ a nenechá si tam říkat nijak jinak než DJ - Soft, jakmile jí někdo řekne jinak, má co dělat, aby si jí dotyčný usmířil. Naštěstí přezdívka platí pouze na diskotékách. V kapele hraje na klávesy. Stefany narozdíl od ní je víc optimistická a hraje na baskytaru, kytaru a všechny strunné nástroje. Často se hádají ale nehnou se od sebe ani na krok (neberte doslova!)

 

 

Diskusní téma: Naruťáci u nás - Postavy + Recenze

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek