Free! 2 Eternal Summer

30.05.2014 20:35

 

 

Jak jste mohli slyšet Haruku cca v 0:23, "Natsu ga kuru" nebo-li "Léto se blíží!" A s ním i naši bishíci :3 Ták, přiznejte se fangirls, kdo bude párovat? 

Samozřejmě, tvůrci anime si nemohli být jistí: "Co když yaoi fanynky omrzí párovat i v 2. sérii pořád ty stejné kluky?" Pro začátek vám dám odpověď: "To opravdu nehrozí!" Ale i tak se stalo, že nám do anime zavítal další bishík. A my mu věnujeme pár vět:

 

Tenhle ňuňák s výrazem, který je v každém anime u každýho druhýho "klaďase, z kterého se časem stane záporák" nebo záporáka, se jmenuje Yamazaki Sosuke a ve videu jste ho mohli vidět v kšiltovce cca okolo 0:45

Je sexy a vzhledem k tomu, že je to podle všeho Rinův kamarád z dětství, se s vámi vsadím, že bude brát Haruku jako rivala a urážet ho na každém kroku. Prostě něco ve stylu Sasukeho.

 

Co mě ale poměrně zaskočilo, je síla fandomu. Tenhle klučina se objevil max. na 2 vteřiny, kde mu nebylo vidět ani pořádně do ksichtu a místo tohohle obrázku mě uděřilo do oka tohle:

tohle:

tohle:

Tohle dokazuje, že oficiální picty se hledaj hůř, než FanArty.

A spooousta dalšího! Mám otázku dne, která potrvá až do konce léta, než se Free! fangirls trochu uklidní: Bude oblíbenější pár Haruka x Rin nebo Sosuke x Rin? To můžeme jenom hádat...Tak či tak, když si vezmu o čem byla minulá série, mám vzdálenou představu, o čem to anime bude a jaké tam Sosuke bude mít zastoupení...to ovšem nechám na vás. A jestli dovolíte, jdu sepsat recenzi na 1. sérii

Diskusní téma: Free! 2 Eternal Summer

cheap michael kors https://www.utu1328.com/

MichaelBora | 14.10.2014


Přidat nový příspěvek