Smrt... - Boj na molu

01.09.2012 19:20

ATáááákže, *důležitě si odkašlala, a začala se dusit* Jak se dneska máte? Dělám si srandu *hledí do publika, kde si někdo odkašlal* tak vás už nebudu zdržovat, a jde se na povídku! Juchůůů! *publiko je ticho* a ještě jeden dodatek: Tsuki znamená měsíc!

 

 

Smrt je život,
 
smrt je dar.
 
Užívej ho jak chceš,
 
jen ne na zmar.
 

Kapitola II.

"Jsou to už léta" začne mluvit člověk, který si mezitím vytáhl dýku, a přejížděl si s ní jemně po dlani.
 
"Jo, to máš teda pravdu" řekne Ashley, dívajíc se vetřelci do očí.
 
"Takže si na mě ještě pamatuješ?" řekne muž, předstírajíc úžas.
 
"Kurayami no Neko, vrah, zabiják, mafián...a naprostý blbec co si myslí že je král!" řekne a při poslední větě se ušklíbne.
 
"Vůbec ses nezměnila Tsuki, arogance s tebe přímo stříká" řekne dotyčný.
 
"Jo, a z tebe stříká kočičí pach, ale to neznamená, že jsi kvůli tomu musel zabit mou mámu, a mé přátele" řekne, propalujíc ho naštvaným pohledem.
 
"Ale no tak Tsuki! To snad nemyslíš vážně! Nebyla to tvoje máma, a oni nebyli tví přátelé. Moc sis přivlastnila návyky obyčejných lidí" odpovědí mu bylo tiché zavrčení.
 
"Znáš mé jméno celé, že ano? A znáš i jméno, které zní po celém NAŠEM světě!" řekne výhružně.
 
"Ale jistě. Urufu no Tsuki! Urufu Rejendo! Vlčí Legenda!" řekne triumfálně.
 
"V tom případě bys měl vědět Neko, že "Neko" znamená kočka, a "Urufu" vlk, a vlk je psovitá šelma, takže bys měl vzít nohy na ramena, ještě jsem nevečeřela!" řekne a nebezpečně se usměje, přičemž udělá bojový postoj a očí jí zrudly, a vlasy rozčepýřily do všech stran. 
 
"Takže se k mafii nevrátíš co?" řekne, snad poprvé Neko vážně. Odpovědí mu bylo mírné zavrtění hlavou. Ashley - teda vlastně Tsuki, se až příliš těšila na boj. Byla to přece ona kdo zmařil tisíce životů. Byla to přece ona kdo si máchal ruce v krvi každý den. Byla to přece ona kdo zradil Nekovu mafii. Byla to přece ona. Obávaná Vlčí legenda!
 
  Vrhla se na něj s krvelačným pohledem, a bylo vidět že chce jediné, roztrhat jeho tělo na maličké kousíčky. Za běhu se proměnila ve vlka, a její protivník v bílého tygra, ze kterého přímo stříkala nějaká energie. Útočily na sebe, až se Tsukinin protivník těsně před další srážkou proměnil zpět v člověka, a chtěl ji svou dýkou zabít. Ta však byla na takovou reakci připravena, a naposlední chvíly se v člověka proměnila také, a uskočila, bohužel ne dost rychle. Dýka ji zasáhla! Sice ne smrtelně, ale její levé oko to schytalo. Vykřikla a upadla na zem. Byla strašně vysílená. Setkali se o půlnoci, začali bojovat ani ne deset minut po dvanácté, a teď jsou čtyři hodiny ráno. Najednou si na něco vzpoměla o bytostech jako je on. Zaplať pánbůh že jsou ty čtyři hodiny. Pokud by ho zdržela dost dlouho tak... 
 
  I přes své bolesti, a vysílenost se na něj znovu vrhla. Než na něj skočila, tak se nečekaně proměnila ve vlka a strhla ho k zemi. Tím ho donutila jednat, a on se proměnil v tygra. Tohle byl její plán, začalo svítat, a první sluneční paprsky ozářily tygří tělo. On zařval, a zhroutil se k zemi v bezvědomí, již ve své lidské podobě. To by bylo. Teď se ještě přeměnila ona, dřív než to taky schytá, a odtáhla jeho tělo do nedalekého lesa. Když se vrátila z lesa (neptejte se jak se tam ten les vzal), a podívala se na hodiny, málem ji trefil šlak. Měla pět minut na to dostat se nepozorovaně domů, převlíct se, zajít do nemocnice svojí tety která jediná v tomhle městě ví o její identitě aby jí dala na to oko nějakou mast, jenže která taky bydlela až na druhé straně města, vrátit se, vymyslet si nějakou přijatelnou výmluvu pro Toma, proč nepůjde dnes do školy, svolat vlčí poradu, a říct jim že se náš milovaný Kurayami no Neko vrátil, a jelikož se ona husa přestěhovala do Ameriky až z Tokia, bude se tam muset vydat na dovolenou, aby si zajistila zbraně. Protože tam má její klan domov, ze kterého musela odjet, když zradila Nekovu mafii, a ukradla mu 5 mil. Jenů. Ano, tolik mu ukradla, a na kontě je má stále úplně všechny. Moc dobře věděla že Nekovi jde o ně. Ale ona se jich nevzdá. Ne, přece byla členem jeho mafie. Krom toho je vlčice, a po tetě zdědí titul Alfa-vlčice. Když přišla domů a převlíkla se, zazvonil někdo na domovní dveře. Kurva, to bude určitě Tom. No nic, trochu přeházím pořadí úkolů, jen ho nesmím pustit dovnitř. Aby bylo jasno, nemohla ho vpustit kvůli jedné věci, bylo jasně vidět, že Nekovi kumpáni tady hledali ty peníze, ale naštěstí bezúspěšně. Jenže u toho nadělali strašnej binec. Převrácené stoly, roztrhané peřiny, polštáře, a pohovka. V televizi uvízly kulky z pistole. a v kuchyni chyběl i kus zdi. Nad tím se musela uchechtnout. Kdyby to viděla její máma, asi by ji zabila. Při vzpomínce na mámu ji bodlo u srdce, jenže na bolavé vzpomínky nebyl čas. Tom se dožadoval pozornosti.
 
"Ashley, jsi doma?"
 
"Cože? Jo jasně že jsem"
 
"Dobře, jak dopadl tvůj včerejší výlet do přístavu?" 
 
"Nijak zvlášť, nikdo nepřišel. Tome, potřebuji od tebe pomoc" a fakt ji potřebovala, v té dýce byl asi jed, kdyby to ale k nemocnici která patří její tetě vzala přes les, ve vlčí podobě, jed by se moc nerozšířil.
 
"Jasně, co potřebuješ?" 
 
"Napřed řekni ve škole paní učitelce že se ve škole neobjevím nějakou dobu, kdyby se ptala proč, řekni jí, že je to kvůli rodinným problémům," to byla taky pravda, umřela ji máti, a celý klan Urufu, kterému jednou bude velet, je v ohrožení, "potom se stav v knihovně, a sežeň mi všechny informace o Kurayami no Neko, Kurayami no Shi, Hoshiyama no Ita, a o organizaci Mitsu no Nekoda. Ano?" poprosila ho. "A až to najdeš, dones ty informace do nemocnice na kraji města, a předej je pouze Urufu no Jane, a řekni jenom Tsuki, ona už bude vědět ano?" dokončí, a doufá že to pochopil.
 
"No dobře, zatím ahoj" řekne překvapeně Tom, který si to radši pro jistotu zapisoval, a šel do školy.
 
"Okay, to bychom měli" řekne Tsuki, chystajíc se na návštěvu své tety. 
 
 
 
  Otevřela dveře, a vešla do nemocnice. Všechny procházející sestřičky ji zdravily, nebo na ni mávaly, a ona jim pozdravy oplácela. Všechny byly z klanu Urufu, a jeho spojenců, nebo tu byly i zrádkyně a zrádci vlastních klanů, kteří klan Urufu nesnášeli kvůli velké reputaci.Dokonce samotná nemocnice se jmenovala Urufu. Ráda téhle nemocnici říkala Vlčí ráj.
 
"Tsuki-chan!" Tsuki se otočila, a stihla postřehnout, že na ni mává a ještě za běhu volá její kamarádka Hoshiyama Hitomi. Byla to jedna ze zrádkyň. Zradila Nekovu mafii, a opustila ho, a s ním i svou starší sestru Hoshiyama no Itu. Mnoho dívek jí nevěřilo, protože právě kvůli Nekově mafii, měly tolik problémů. jediná Tsuki se s ní zkamarádila, a od té doby byly nerozlučné kamarádky. Bylo tomu již přes 3 roky.
 
"Hitomi-chan!" zamávala ji nazpátek a počkala až ji Hitomi dohoní.
 
"Koťátka která se vyhřívala na slunci mi říkala, že jsi včera v noci, bojovala proti Nekomu. je to pravda?" řekne s milým úsměvem. No jo, málem bych zapoměla že všechny ty dívky odtud pochází ze zvířecích klanů. Klan Hoshiyama, je příbuzný s klanem Kurayami, takže dokáže rozmlouvat s tygry, a jinými kočkovitými šelmami. Klan Saira Ibiki například dokáže rozmlouvat s ještěrkami, hady a jinými plazy, a Junari Toiko s ptáky. Proto je tu tahle nemocnice. Aby nemuseli skrývat své schopnosti.
 
"Jestli hledáš Jane, je v kanceláři." řekne Hitomi, a vytrhla mě tak z myšlenek. Poděkovala jsem jí, a už si to hnala do kanceláře svojí tety, nebo jak jsem tomu s oblibou říkala ona: Dračí doupě

Diskusní téma: Smrt... - Boj na molu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek