Naruto Řetězáák

13.10.2012 15:22

nagadir.blog.cz/0805/zajimavej-naruto-retezak

 

1. Jdeš si jen tak po Konoze a uvidíš Hinatu jak šmíruje u chlapeckých sprch, protože tam právě zalezl Naruto. Co uděláš?

   Přidám se k ní xD

 

2. Přiběhne za tebou Konohamaru a řekne ti, že chce dostat bábi Tsunade pomocí Oiroke no Jutsu (Sexy Jutsu). Přitom tě požádá abys mu stál/a modelem aby měl inspiraci. Jak zareaguješ?

   Řeknu mu že nemám čas a pošlu ho za Kukik (ona mě zabije xD )

 

3. Ty a Shikamaru máte hlídku po Konoze, neboť se vesnice domnívá, že tu mývalové dělají bordel. Jediné co Shikamaru pořád říká je: ,,To je, ale otrava. Otrava... Otrava..." tebe už to začíná vážně srát, protože jsi se díval/a na svůj oblíbený film a kvůli hlídce už nestihneš konec. Co podnikneš?

   Uteču k Akatsuki! Tam mě nebude nikdo omezovat! Skamarádím se s Hidanem a stanem se Jashinovými posly na Zemi Muehehehe!! xD Hráblo mi xD

 

4. Poslední dobou tě posílali na samé ,,špinavé" mise, kde si se neustále válel/a v bahně a doopravdy už potřebuješ nutnou koupel. Jdeš do sprch a po nějaké době si uvedomíš, že tě sleduje Jiraya .Jak to dopadne?

   Zkopu ho tak že se mě bude bát víc než Tsunade :3

 

5. Je Máj a ty jdeš koupit své milované/milovanému květiny. Stánek patří otci Ino a ta ti nechce žádné prodat, neboť jste se minule pohádali. Jak na to zareaguješ?

   Nemám klouka a nejsem na holky xD Ale vyloupím jí květinářství aby měla Kukik dát mi co na hrob až mně zabije za Konohamara :3 xD

 

6. V Konoze se ,,záhadně" ztratili nudle (protože jsi měl/a obrovský hlad) a Naruto má depku, protože nutně potřebuje ramen. Pomůžeš mu?

   Ne xD

 

7. Máš trénink s Kakashi-sensei. Zkoušíte nová taijutsu a když se ti schová upadne mu knížka. Nakoukneš tam i když víš, že je to mládeži nepřístupné?

   Jasně! A potom mu ji NIKDY nevrátím xD

 

8. Kdo má ještě tendle řetězáček udělat?

   Kdokoli kdo to zkopíruje s odkazem (viz odkaz na začátku)

 

P.S.: Kukik, přidej tky ňákej řetězák xD

Diskusní téma: Naruto Řetězáák

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek